LTC Meijel
  • Header 0406 6.pdf
  • Header 0406 13.pdf
  • Header 0406 4.pdf

Leuk dat je interesse hebt in de tennissport.

Vind je het leuk om met je leeftijdgenoten sportief bezig te zijn het hele jaar door? Tennissen is dan een mooie sport om dat te doen. Bij LTC Meijel kan het hele jaar door buiten gespeeld en getraind worden omdat we all-weather banen hebben, behalve als er sneeuw op de banen ligt kan er niet getennist worden. Bij twijfel kun je altijd even op de site kijken, daar staat rechts boven vermeld of de banen bespeelbaar zijn of niet.

Een tennisjaar loopt bij ons van april tot april. In een jaar worden er zo’n 30 lessen verzorgd door onze clubtrainer Job op ‘t Root van Personal-Tennis. De jeugdtrainingen zijn bij ons op maandag van 16.00 tot 20.00 en daar speel je met leeftijd of klasse-genootjes. Verder organiseren we door het jaar heen verschillende toernooien, competities, extra trainingen en meer. In de agenda op deze pagina kun je zien wat onze jeugdcommissie zoal organiseert in een jaar.

Het leuke van tennis is natuurlijk ook dat je bijna altijd terecht kunt om met een vriendje of vriendinnetje vrij te gaan tennissen, lekker een uurtje singelen of een leuke dubbel spelen.

Als je wilt weten wat voor materialen je nodig hebt voor tennis, zoals welk racket, welke schoenen en wat voor kleding, dan kun je dat het beste even vragen aan Job, want hij kan je daar het beste in adviseren.

Wil je graag lid te worden? In april worden er weer 3 proeflessen gegeven waaraan je gratis deel kunt nemen. Op deze manier kun je een goede indruk krijgen van de tennissport. Als je na die tijd toch graag zou willen intreden, bel dan gerust even met iemand van de jeugdcommissie om te kijken of je evengoed een proeflesje kunt meedoen om alsnog lid te worden.

Aanmelden als lid? Onder downloads vind je het opgaveformulier.

Voor meer informatie over jeugdtennis neem gerust contact op met Rob Verkoelen van de jeugdcomissie.

Nieuws / meer nieuws LTC Meijel op Facebook
Momenteel is er nog geen nieuws aanwezig
Agenda / overzicht agenda
Momenteel is er nog geen nieuws aanwezig