LTC Meijel
  • Header 0406 6.pdf
  • Header 0406 8.pdf

Peel en Maas toernooi jeugd

Groepsfoto jeugd peel en maas.jpgOp zaterdag 1 en zondag 2 juli vond het Peel&Maastoernooi plaats. Dit jaar was de organisatie in handen van TV. Grootveld in Panningen.

Op zaterdag, in de ochtend, was de jeugd van de categorieën Rood en Oranje aan de beurt. In de middag hebben Siem en Martijn van Groen gespeeld.

Op zondag waren de dames van Geel aan de beurt.

Alle jongens en meisjes hebben verschillende partijtjes gespeeld, natuurlijk ook tegen de clubs van de dorpen uit onze gemeente. Jullie hebben allemaal super je best gedaan!

Dit resulteerde in een mooie 2e plek voor Teun Verspa bij Rood/Oranje.

En ook een 2e plek voor Daniek Tulkens bij Geel.

Allebei van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

De wisselbeker hebben we (helaas) uit handen moeten geven; deze is gewonnen door TV. Grootveld. Maar niet getreurd, volgend jaar gaan we hem hopelijk weer terugverdienen en wel op onze eigen velden.

Spelers, bedankt voor jullie inzet en deelname!

Wij wensen alle jeugdleden alvast een hele fijne zomervakantie!

Groetjes, de Jeugdcommissie

Nieuws / meer nieuws LTC Meijel op Facebook
Momenteel is er nog geen nieuws aanwezig
Agenda / overzicht agenda